TERMENI SI CONDITII

 • CONDITII GENERALE

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.mark-off.com implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. 

S.C Inman Philosophy S.R.L isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ai acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
Site-ul www.mark-off.com este administrat de catre societatea Inman Philosophy S.R.L cu sediul in Bucuresti, Calea Giulesti, nr 547A, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/9349/08.07.2016, CUI 36292909.
Toate materialele întegrate pe www.mark-off.com sunt proprietatea intelectuala a S.C Inman Philosophy S.R.L. Nu este permisa copierea sau redistribuirea nici unei parți a site-ului www.mark-off.com sau a continutului acestuia, fara o aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.
Prin accesarea site-ului www.mark-off.com utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate în continuare precum si legislatia aplicabila.
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand , aceste modificari devenind obligatorii, cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

 

 • INREGISTRAREA PE SITE

Pentru a putea cumpara de pe www.mark-off.com nu este nevoie sa va inregistrati. Totusi, pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda.

 

 • PLASAREA COMENZII

Optiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin comanda directa pe site-ului www.mark-off.com, telefonic la numarul 0736 832 724, sau prin e-mail la contact@mark-off.com
Imediat dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare la adresa de e-mail furnizata.

 • MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate includ TVA . Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

  Plata se poate face:
• In numerar, la livrare (sistem ramburs); 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.  Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT- Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premiu

 

 

 

   Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

    

 

 

 

 

Rate fara dobanda       perioada de gratie de pana la 56 de zile  

comision zero la toate cumparaturile         plati sigure pe internet

     

 

 

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


   0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

   *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 

   0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

 

Prin card de credit emis de BCR:

 

 

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

   Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.mark-off.com si beneficiezi de oferta standard de  6 rate fara dobanda!

  Cine poate plati in rate? Sunt înscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program si care, la momentul efectuării tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

  Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

•             Aplica acum pe  www.bcr.ro sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” si vei fi contactat de catre un operator bancar sau

•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice retea natională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

 

  

Prin card de credit emis de BRD Finance

 

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

 1. a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
 2. b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

 

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

 

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

 • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

 

Prin card de credit emis de Piraeus Bank

 

                                                                Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

 

Plateste prin cardul tau de credit pe website www.mark-off.com si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

 

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa Exact
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

 • Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numarul de rate dorit.

 

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

 

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

 

Start la cumparaturi !

Site-ul www.mark-off.com nu dispune si nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

 

• prin banca,in contul companiei: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al S.C. Inman Philosophy S.R.L se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata ), astfel incat comanda dvs sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul companiei. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

 Site-ul www.mark-off.com nu dispune si nu are acces la datele dumneavoastra bancare. 

 

 • LIVRAREA PRODUSELOR

Pe teritoriul Romaniei livrarile se realizeaza în termen de 1-2 zile lucratoare din momentul în care comanda a fost finalizata iar pretul de livrare este de 20 lei. Pentru comenzile in afara tarii, durata de expeditie depinde de termenele firmei de curierat care realizeaza livrarea iar pretul de livrare este de 100 lei.

 Sambata, duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.
Livrarea comenzilor se realizeaza prin curier rapid, la adresa specificata de client.
S.C.Inman Philosophy S.R.L nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

 • POLITICA DE RETUR

Solicitarea de retur se realizeaza prin e-mail la contact@mark-off.com in primele 10 zile de la primirea comenzii. 

Consumatorul poate trimite retur produsele achizitionate online în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, insotite de formularul de retur completat.

Expedierea coletului se poate realiza prin orice firma de curierat rapid la adresa: S.C Inman Philosophy S.R.L, str Aurel Vlaicu, Nr. 154, Bucuresti. Produsele pot fi schimbate in limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnata prin virament bancar. Este necesara menționarea procedeului dorit la adresa de e-mail contact@mark-off.com
Dupa primirea returului, va fi efectuata verificarea cantitativa si calitativa a produselor returnate si transmis un e-mail de confirmare a procesarii returului. In cazul solicitarii unui alt produs clientul va achita diferența de preț, daca produsul este mai scump. In situatia în care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta va fi platita prin virament bancar, conform modalitatilor de returnare menționate în OUG34/2014. Produsul solicitat la schimb va fi expediat numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat inițial, daca acesta îndeplinește conditiile de returnare conform OUG34/2014. Plata returului se va face prin virament bancar in 10 zile lucratoare zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator la adresa de e-mail contact@mark-off.com

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna si se platesc in avans. Pentru produsele realizate pe comanda personalizata care presupun schimbari majore de tipar se percepe un comision cu 20-30% mai mult din pretul produsului.

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele fiscale primite in cutie. Produsele achizitionate in magazin/showroom sau la targuri nu se pot returna.

Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare în cazul unei returnari de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului sunt suportate de catre client.

 • COOKIE-URI

Site-ul www.mark-off.com foloseste cookie-uri. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si a-i face experienta pe site-ul nostru mai placuta si mai utila.
Puteti oricand sa stergeti sau blocati cookie-urile,  insa limitarea folosirii acestora poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 

 • LIMITARE DE RESPONSABILITATE

S.C Inman Philosophy S.R.L nu se face raspunzator pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni în continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

S.C Inman Philosophy S.R.L (sau oricare dintre angajati, consilieri, specialisti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru actiunile pe care utilizatorul le intreprinde şi care au rezultate negative, sau care ii produc pierderi de vreun fel, si nici pentru informatiile pe care utlizatorul le-a folosit si au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informatiile folosite de terti sau de site-uri cu trimitere la site-ul www.mark-off.com, si nici pentru vreun software folosit pe site-ul www.mark-off.com si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, virusi.
S.C Inman Philosophy S.R.L nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente si nu este responsabila de contactarea niciunui virus.


 • LITIGII
Pentru orice conflict aparut intre S.C Inman Philosophy S.R.L. si clientii sai, se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca competenta conform legii.