LIVRARE SI RETUR


 LIVRARE

 

 

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in lume. Veti fi anuntat prin e-mail de livrarea produselor comandate.

Ne puteti plasa o comanda astfel:

  • prin comanda directa pe site-ului www.mark-off.com 
  • telefonic, de luni pana vineri intre orele 09.00 - 18.00 la numarul 0736 832 724, pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.
  • prin e-mail la contact@mark-off.com

Livrarile în Romania se realizeaza prin intermediul partenerului logistic Fan Courier. Livrarile din afara Romaniei se realizeaza prin EMS sau DHL 

Va rugam sa retineti ca nu toate articolele sunt în stoc. Acesta este motivul pentru care poate dura pana la 7 zile lucratoare pentru pentru a crea si expedia comanda. 

Daca aveti nevoie de un produs intr-un termen mai scurt, va rugam sa ne contactati si vom face tot posibilul pentru a livra produsul comandat la timp.

  • Romania 

Timp de expediere pana la 7 zile lucratoare + 1-2 zile transport                            20 lei

  • In afara Romaniei 

Timp de expediere pana la 5 zile lucratoare + transport                                       130 lei

 

RETUR

 

Consumatorul poate trimite retur prin orice firma de curierat rapid produsele achizitionate online în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, insotite de formularul de retur completat si de factura.

Va rugam sa ne anuntati prin e-mail la contact@mark-off.com in primele 10 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati si sa completati FORMULARUL DE RETUR pe care il gasiti aici.  Produsele pot fi schimbate în limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnata prin virament bancar. Va rugam sa ne menționati procedeul dorit la adresa de e-mail contact@mark-off.com

Dupa primirea returului, va fi efectuata verificarea cantitativa si calitativa a produselor returnate si transmis un e-mail de confirmare a procesarii returului. In cazul solicitarii unui alt produs clientul va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. în situatia în care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta va fi platita prin virament bancar, conform modalitatilor de returnare mentionate în OUG34/2014. Produsul solicitat la schimb va fi expediat numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial, daca acesta indeplineste conditiile de returnare conform OUG34/2014. Plata returului se va face prin virament bancar in 10 zile lucratoare zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator la adresa de e-mail contact@mark-off.com

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie. Produsele achizitionate in magazin/showroom sau la targuri nu se pot returna.

Produsele efectuate prin comanda personalizata nu se pot returna.

Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare în cazul unei returnari de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului sunt suportate de catre dumneavoastra.